Compte i sincronització
Un moment…
Ara mateix, els perfils i el progrés es desen només en aquest aparell i no s'envien enlloc.
Si vols, pots sincronitzar-los entre els teus aparells amb un compte. Llegeix abans la política de privadesa.
La sincronització està activada.
La sessió ha caducat en aquest aparell. Torna a iniciar-la per continuar sincronitzant.
Vols pujar els perfils i el progrés d'aquest aparell al compte?
Opcions
Segur? Això esborra definitivament el compte i tota la còpia del servidor. Les dades d'aquest aparell no es toquen.
La sincronització no afecta l'app dels infants: mai fa cap trucada de xarxa, tant si la sincronització està activada com si no.